Motorcykler - Find nemt en brugt og billig MC her - 123mc (2024)

Hvor populær er din MC?
Efterspørgsel af motorcykler fra søgende købere

Hvilken brugt motorcykel skal jeg vælge?

Står du overfor købet af din første kværn? Så har du måske en idé om, hvad du kan lide. Men hvad enten du er helt ny i markedet eller er en garvet motorcyklist, så er der nogle overvejelser, du bør tage stilling til, før du køber en motorcykel. Brugt eller ny. Det er for eksempel dit valg af model, kilometerstand, producent, størrelse, med eller uden kåbe – listen fortsætter.

Dog behøver du ikke give op. Vi har herunder lavet en tjekliste, du kan bruge til at finde den helt rigtige motorcykel for dig.

Hvad er dine behov?
Dine behov kommer i første række. Tænk derfor over, hvad du gerne vil bruge motorcyklen til: skal den primært være til korte og hyggelige ture, når du besøger venner og familie? Eller skal du drøne afsted på motorvejen med høj fart? Måske er du endda villig til at droppe bilen helt? Tænk også over udstyr og tilbehør. Plads til tasker og opbevaringsplads er nemlig vigtigt, hvis du vil køre langt. Derudover skal du også tage stilling til, om du vil have en passager med.

Vælg den rette type MC
Dine behov hænger også sammen med typen af motorcykel. Det kan i hvert fald indsnævre din søgning en del. En af de mest almindelige slags er en cruiser eller chopper. Som navnet antyder, har denne motorcykel en mere laid-back siddestilling og strakte ben – de ikoniske Harley Davidson motorcykler er eksempler på dette. En anden populær mulighed er en offroader, der er god til at køre på ujævnt terræn. Undersøg de forskellige typer, og find frem til den slags kværn, der passer til dine behov.

Er det i stedet en scooter eller knallert, du leder efter? Kig nærmere på vores samlede udvalg af 30 knallerter og scootere.

Tænk over størrelse af motorcykel og motor
Der er ingen grund til at vælge den største kværn med flest hestekræfter, hvis du ingen erfaring har. Det kan faktisk blive farligt, hvis maskinen er for avanceret. Køb derfor en motorcykel baseret på din erfaring. På den måde bruger du ikke en masse penge på noget, du måske fortryder. Har du derimod mange års erfaring, så er du også mere bevidst om, hvad du kan lide og ikke kan. Jo større en motorcykel du køber, jo mere avanceret et kørekort skal du også have.

Tænk også på din sikkerhed
Som motorcyklist er du mere sårbar i trafikken, end du er som bilist. Du skal derfor have sikkerhedsudstyret på plads. Beskyt dig selv bedst muligt. Hvis du kører galt, kan blandt andet tøj mindske risikoen for slid og slag på huden. Du kan for eksempel købe MC-beklædning i enten tekstil eller læder. Hvad, der er bedst, er ofte en smagssag.
Sørg dog som minimum for, at tøjet har beskyttelse ved knæ, albuer, hofter og skuldre. Derudover skal du også skaffe dig en godkendt hjelm.

Køb brugt frem for helt ny

Hos 123mc har vi mange brugte motorcykler til salg. Vil du også have en tohjulet maskine, så bør du bestemt kigge i vores udvalg. Du kan nemlig spare mange penge ved at købe brugt frem for ny. Få et hurtigt overblik over alle vores billige brugte motorcykler, og find den bedste motorcykel ved at sammenligne priser eller andre tekniske oplysninger på motorcyklerne.

Inden du køber dig en brugt motorcykel, er det vigtigt, at du undersøger, om den nu er, som den skal være. Her må du gerne være kritisk. Selvom vi har flere billige motorcykler, så kan det blive dyrt for dig, hvis du gør et fejlkøb. Besøg derfor forhandleren, og tjek, at motorcyklen ikke har buler eller ridser i lakken. Det er også en god idé kontrollere, om der er utætheder og rust. Til sidst bør du altid tage en prøvetur, lytte efter mærkværdige lyde og lægge mærke til, hvordan den kører.

Har du fundet en særlig model hos en MC-forhandler? Sammenlign prisen med, hvad den koster fra ny. På den måde kan du selv lave en vurdering af, om prisen er fair. En billig motorcykel afhænger blandt andet af motorcyklens årgang, antal kørte kilometer samt slid. Har du spørgsmål til værdien, kan du altid spørge, hvorfor den er prissat, som den er. Hos os foregår handlen direkte mellem dig og sælger.

Du kan også selv sætte din egen MC til salg. Hos 123mc.dk ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig – hvad enten du vil sælge eller købe en billig MC. Derfor har vi samlet alt information, du har brug for, på siden, så du kan finde den kværn, forhandler eller sælger, du leder efter.

Find en billig MC i dag

Uanset hvilken slags motorcykel, du ender med, så kan du godt glæde dig til køreglæde og nye eventyr på vejen. Med en ny MC’er under dig venter dig nemlig spændende eventyr. På en motorcykel er du heller ikke lukket inde på samme måde som i en bil. Dette er en fordel, som mange mennesker formentlig sætter pris på.

Flere motorcyklister beskriver også følelsen af frihed og en opløftende oplevelse, fordi de bevæger sig i synkronisering med maskinen. Det er ikke samme oplevelser, du altid kan få i en almindelig bil. Derudover er en motorcykel ikke pladskrævende, og du kan altså sagtens parkere steder, hvor biler ikke kan. Derfor er en billig MC god at have i byen, fordi du nemt kan komme ind og ud af selv smalle gader.

Vi har desuden populære mærker som Yamaha, Harley Davidson, Husqvarna og flere endnu. På den måde har du god mulighed for at forene både sport, frihed, eventyr og høj kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om billige motorcykler

Hvor meget bør man betale for en god motorcykel?

Du kan få mange gode motorcykler til få penge, hvis du køber den brugt frem for ny. Dog bør du aldrig betale overpris. Priserne varierer meget, om du vælger en klassisk kværn eller en sportsmotorcykel. Kig derfor efter kværnens slid, alder, mærke og modellens historie. Du kan få en gratis prisvurdering af din motorcykel hos os.

Hvor kan man købe en god brugt motorcykel?

Du kan købe gode, brugte motorcykler hos private såvel som autoriserede forhandlere. De fleste finder du på online markeder som hos 123mc, hvor vi har et enormt udvalg i fordelt i hele landet. Derudover kan du købe brugte motorcykler hos flere motorcykelforhandlere, hvor de står udstillet side om side med nye motorcykler.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af brugt motorcykel?

Der er flere signaler, du skal være opmærksom på, hvis du vil købe en brugt motorcykel. Første skridt er at inspicere kværnen med dine egne øjne. Hvordan ser den ud, er den vedligeholdt, og er der beskadigede dele? Derudover bør du tjekke dæk, bremser og motor for slid. Tag altid en prøvetur, hvor du lytter til motoren og underlige lyde, samt hvordan koblingen og gearene fungerer.

Motorcykler - Find nemt en brugt og billig MC her - 123mc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 6104

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.