Terraria 1.4.4 OPPDATERING PATCH NOTER REVEKSJON Legendariske vanskeligheter (2024)

Contents

  • 1 Terraria ‘Patch 1.4.4. vil gi livskvalitetsendringer og noen få nye gjenstander
    • 1.1 Terraria 1.4.4 Oppdater lappnotater avslører legendariske vanskeligheter
    • 1.2 ‘Terraria’ lapp 1.4.4. vil gi livskvalitetsendringer og noen få nye gjenstander

Kanskje mest spennende for veteranspillere er ankomsten av tre nye verdensfrø – hvorav den ene lover å være den mest utfordrende versjonen av Terraria noensinne. Et ‘ingen feller’ frø gjør akkurat det det står på tinnet, og gjør livet jevnere ved å fjerne alle de irriterende fellene. ‘Don’t Dig Up’ starter deg ut i underverdenen (komplett med ny flora i tidlig spill for å hjelpe til med å balansere deretter), og oppgir deg med å nå de skremmende høydene på overflatelaget, beskrevet som “et virkelig grufullt og ugjestmildt sted som som vil teste mettelen til selv den mest erfarne terraren.”

Terraria 1.4.4 Oppdater lappnotater avslører legendariske vanskeligheter

Terraria 1.4.4 OPPDATERING PATCH NOTER REVEKSJON Legendariske vanskeligheter (1)

Dagen er over oss – Terraria 1.4.4 Update Patch Notes er her for Labour of Love -lansering, og de har en hel rekke nye detaljer sammen med alt som er kunngjort for Terraria Update 1.4.4 Tidligere. Den enorme lappen for et av de beste håndverksspillene introduserer hundrevis av nye varer, en rekke nye blokker som i noen tilfeller dramatisk endrer mulighetene som er tilgjengelige for spillere, og en hel mengde livskvalitetsoppdateringer som en massiv oppgradering av Terraria -lagerstørrelse.

Det er nesten for mye i hele 1.4.4 Patch Notes for å dekke i en enkelt oppdatering – Oppdateringsinnlegget avslører imidlertid noen få nye detaljer som vi ikke allerede visste om. Et bestemt nytt tillegg er et element som heter Shellphone – en ny oppgradering til mobiltelefonen som nå lar deg fritt teleportere mellom din originale Spawn -plassering, din tilordnede seng, havet og underverdenen og underverdenen. I mellomtiden er Terrawormer en kraftigere versjon av klentaminatoren som muliggjør enda raskere og mer kontrollert miljømanipulering.

Også avduket er en ny Questline som fører opp til Ultimate Night’s Edge og Terra Blade Weapons, med omarbeiding til komponentdelene og flere endringer designet for å få prosessen med å tjene dem til å føle seg “viktigere og meningsfulle for spillere som velger å ta det på.”På den andre siden av ting har Golem og Duke Fishron Boss -kamper sett noen bemerkelsesverdige buffs for å gjøre dem mer utfordrende møter.

Kanskje mest spennende for veteranspillere er ankomsten av tre nye verdensfrø – hvorav den ene lover å være den mest utfordrende versjonen av Terraria noensinne. Et ‘ingen feller’ frø gjør akkurat det det står på tinnet, og gjør livet jevnere ved å fjerne alle de irriterende fellene. ‘Don’t Dig Up’ starter deg ut i underverdenen (komplett med ny flora i tidlig spill for å hjelpe til med å balansere deretter), og oppgir deg med å nå de skremmende høydene på overflatelaget, beskrevet som “et virkelig grufullt og ugjestmildt sted som som vil teste mettelen til selv den mest erfarne terraren.”

Det er imidlertid ikke alt fordi toppfrøet er over oss. Dette ‘alt’ frø beskrives som “den sanne magnum opus av Terraria verdensfrø” og har en mashup av hvert eneste frø i spillet (inkludert det nye kjærlighetsarbeidet), sammen med noen tilleggsfunksjoner som er unike for denne ekstrautfordringen frø. Re-Logic Vice President Cenx bemerker at denne modusen også skalerer alt opp-så normale vanskeligheter fungerer som en ekspertverden, ekspert blir ekvivalent med en mesterverden, og mestervansker vil være en ny ‘legendarisk’ vanskeligheter med verdensinnstillingen.

Terraria 1.4.4 OPPDATERING PATCH NOTER REVEKSJON Legendariske vanskeligheter (2)

Det er så mye i hele Terraria 1.4.4 Changelog at vi ikke kan inkludere det hele her-sjekk ut det offisielle innlegget hvis du vil ha alle de nitty-gritty detaljene. Imidlertid har vi trukket ut et utvalg av kulepunkter som fanget øyet vårt som noen av de mest overraskende og spennende tilleggene som vi ikke allerede visste om før utgivelsen av disse lappnotatene. Re-logic QA leder Leinfors bemerker at “1.4.4 har det mest omfattende settet med balanseendringer lagt til i en oppdatering, enda mer enn 1.4 og 1.4.1, og inkluderer noen av de mest teknisk kompliserte endringene som er gjort på våpen og andre systemer.”

  • Du kan nå stable guide voodoo dukker! Men . . . Med stort stabling kommer stort ansvar. Å kaste en bunke med mer enn en i lava kan ha uønskede konsekvenser.
  • Gullcritters vil vises i gull på Lifeform Analyzer.
  • Økte betydelig omfanget av rask stabel til kister i nærheten.
  • Lagt til et alternativ for å deaktivere raskt søppel i hovedmenyen.
  • Knusende alter genererer ikke lenger tilfeldige infeksjonsblokker i verden.
  • Reisende kjøpmann har nå en ekstra garantert varespor i varelageret sitt i Hardmode. Dette sporet kan bare inneholde elementer fra de 4 mindre vanlige varebassengene, med de vanligste varene som blir ekskludert.
  • Reisende kjøpmann har nå en ekstra garantert varespalte i varetiden til enhver tid. Dette sporet vil alltid inneholde et maleri. Malerier er fjernet fra alle hans andre lagerplasser, noe som vil øke oddsen for å skaffe resten av varene hans litt.
  • Du kan nå fiske mens du delvis er nedsenket i vann, så lenge spillerens armer er over bobberen. Dette inkluderer fiske i et indre rør!
  • Bannere fra spesielt sjeldne fiender kan nå falle ved 10 eller 25 drap i stedet for 50. Den samme verdien vil gjelde for hvor mange drap det tar for å fullføre sin bestiary side.
  • NPC -er som dør vil nå respawn fritt, og ignorerer de opprinnelige unike forholdene som ble påkrevd for å gyte i utgangspunktet. For eksempel vil Party Girl ha “normal” respawn odds i stedet for sin sjeldne gyte sjanse, og NPC -er med en nødvendig vare som våpenhandler og rivingmann vil ikke lenger kreve at en spiller holder den varen til å respawne.
  • Kassepotionens varighet økte fra 3 minutter til 4 minutter. Styrken til kassefiskesjanse økte med 50% (dette er en samlet økning på 25% flere kasser når du fisker med en kasse potion aktiv).

Våre Terraria Bosses Guide skal bidra til å sikre at du er velutstyrt til å gå opp mot de tøffeste fiendene i 1.4.4, mens vårt valg av de beste Terraria -modsene gir noen flere måter å tilpasse hvis på en eller annen måte alle disse nye oppdateringene fremdeles ikke er nok for deg. Vi har også fått en Terraria Happiness Guide for å lære deg alt om NPC -er og pyloner, og en introduksjon til Terraria Potion Crafting som vil få deg opp til fart på å dra nytte av den nylig økte maksimale buff -grensen.

Ken Allsop Ken vil spille alt, men ender uunngåelig tilbake på Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV eller Terraria igjen. Han elsker RPG -er, soulslikes og roguelikes, og vil ikke slu*tte å snakke om monsterjeger og som en drage.

‘Terraria’ lapp 1.4.4. vil gi livskvalitetsendringer og noen få nye gjenstander

Terraria 1.4.4 OPPDATERING PATCH NOTER REVEKSJON Legendariske vanskeligheter (3)

Terraria Patch 1.4.4. – kalt Labour of Love -oppdateringen – vil bringe enda mer innhold til 2D -spillet.

  • Les mer: ‘Total War: Warhammer 3’ Review: Creative Assembly at det ubestridte beste

Kunngjort i går (14. februar) av YouTuber Chippy (takk Pcgamesn), er Labour of Love -oppdateringen som svar på spillet som vinner Steams 2021 Labor of Love Award.

På hva fans kan forvente av Labour of Love Patch, sa Chippy at “Denne oppdateringen ikke kommer til å være først og fremst fokusert på innhold – det er ikke 1.5. I stedet vil det faktisk være fokusert på en hel haug med balanseendringer, men disse er ganske betydelige og for de som spiller på nytt spillet ofte føler jeg at du virkelig kommer til å legge merke til noen av disse endringene.”

Terraria Patch 1.4.4. vil bringe forskjellige livskvalitetsendringer som inkluderer buffs fra gjenstander som krystallkulen og skarpsteinen som varer til døden, og sportsfiskeren som har en sjanse til å chuck inn noen ekstra møbler sammen med hans vanlige oppdragsgeveld. Det er flere andre planlagte endringer som Chippy nevner i videoen hans, som du kan se nedenfor.

Chippy la til at selv om Labour of Love-oppdateringen ikke vil være innholdsfokusert, “[Re-Logic] sa at de kommer til å inkludere et par varer, men dette kommer til å være overraskelser som vi oppdager på dagen.”

En av disse nye varene inkluderer den lysende desserten, som lar spillere tilkalle begge slim kjæledyr sammen. Dette er som svar på en begjæring fra samfunnet som ønsket at Re-Logic skulle gjenforene Slime King og Queen.

Utenom det er det også noen balanseendringer for våpen som The Dark Lance, Frostbrand, Flairon, Scourse of the Corruptor og Star Wrath.

Innpakning av videoen, bemerket Chippy at re-logic “nevnte det også Terraria 1.4.4. er på mindre side, slik at når dette er innpakket, kan de endelig produsere [studioets] andre spill.”

I andre nyheter har administrerende direktør i Team17 Michael Pattison fortalt ansatte at “tiltak må tas”, etter rapporter om dårlige arbeidsforhold og seksuell trakassering i selskapet.

Terraria 1.4.4 OPPDATERING PATCH NOTER REVEKSJON Legendariske vanskeligheter (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6364

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.